یکی از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی در دستیابی به توافقی برای آتشبس در نوار غزه جدی نیست، نخست وزیر این رژیم را به بهانهتراشی برای فرار از مذاکرات متهم کرد.
شبکه سیانان به نقل از یک منبع آگاه از برنامههای رژیم صهیونیستی مدعی شد که «عملیات محدود (رژیم) اسرائیل در رفح با هدف حفظ فشار بر حماس برای موافقت در زمینه توافق آتشبس و آزادی اسرا است».
مساله اصلی این است که طرح آتشبس تضمینی برای پایان جنگ بهطور دائم فراهم نمیکند. از سوی دیگر رژیم صهیونیستی ظاهرا قسم خورده است تا پایان کار همه اعضای حماس در غزه به بمباران ادامه دهد.
وزیر خارجه آمریکا در دیدار با رئیس رژیم صهیونیستی، حماس را مسئول حاصلنشدن توافق آتشبس دانست؛ حالآنکه اعضای کابینه رژیم صهیونیستی هم بر سر تایید یا رد توافق پیشنهادی با یکدیگر درگیر هستند.
در رخدادی که در دهههای گذشته بیسابقه بوده است، دانشجویان علیه نسلکشی اسرائیل در فلسطین دست به اعتراض زدهاند. تحلیلگران این اتفاق را با اعتراضات دانشجویی در سال ۱۹۶۸ و یا اعتراضات علیه جنگ ویتنام و آپارتاید در آفریقایی جنوبی مقایسه میکنند.
رفح شهری واقع در مرز نوار غزه و مصر است که پس از آغاز حملات نظامی رژیم صهیونیستی گذرگاه مناسبی برای ورود فلسطینیها به مصر و رساندن کمکهای بشردوستانه به غزه بود و از طرف دیگر آخرین پناهگاه امن برای فلسطینیان آوارهای بود که مجبور به ترک خانههای خود شدهاند.
زمینه سازی های هفته های اخیر رژیم صهیونیستی برای آغاز عملیات اکتشافی منابع انرژی در سواحل نوار غزه نشان می دهد یکی از اهداف اصلی جنگ در این منطقه، غارت منابع گازی ساحل غزه بوده است.
یک نظامی ارشد صهیونیست امروز (یکشنبه) در سخنانی به شکست در مقابل مقاومت فلسطین در نوار غزه اذعان کرد و خواستار اعلام پایان این جنگ توسط مقامات این رژیم شد.
رئیس جمهور با اشاره به عملیات شب گذشته سپاه گفت: هماهنگی میدان و دیپلماسی و دقت بسیار بالا در اجرا، از جلوههای کمنظیر و افتخارآمیز عملیات مقتدرانه تاریخی و پیروزمندانه نیروهای مسلح کشورمان در پاسخ به اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی بود.
انگیزههای واقعی این عقب نشینی هرچه که باشد بعید است که درگیری نظامی اسرائیل در غزه نزدیک به خط پایان باشد، زیرا نیروهای حماس توانایی خود را برای تجدید قوا در مناطقی که در معرض شدیدترین حملات ارتش اسرائیل قرار داشته، نشان دادهاند.